Aram Merlijn Verstappen

 

 

✧ Vaktherapeut

 

 

✧ Psychedelische therapie facilitator

 

✧ Energetisch werker

 

✧ Theatermaker & DocentMijn Aanpak

De uitgebreide scholing en ervaring in menselijk gedrag, vaktherapie drama, schematherapie, psychedelic-assisted therapy, theaterregisseur/docent en sjamanisme, stelt me in staat om de juiste  begeleiding en middelen te bieden om je te helpen je persoonlijke doelen te bereiken.

Mijn gesprekken, lessen en ervaringsgerichte begeleiding zijn inzicht gevend en hebben door oprechte verbinding en interesse een activerende werking. Dit kan leiden tot een duurzame verandering in jouw problematiek.


Ik ben empathisch en betrokken doch helder en concreet. Denk niet vanuit ziektebeeld of beperkingen maar geloof in jouw vermogen om jezelf te helen en vanuit jouw kern te verbinden met anderen. Kijkend naar krachten en mogelijkheden vinden we jouw eigen innerlijke wijsheid. Om zo afscheid te nemen van pijn en patronen uit het verleden en bij je kern en kracht te komen en blijven.

Vanuit deze verbinding met je Zelf ben je beter in staat te verbinden met anderen en stabiel te blijven op de moeilijk begaanbare stukken van jouw levenspad.

Over Mij

Geaccrediteerd in verschillende beroepsgroepen breng ik deze stromingen samen als privé-therapeut, energetisch werker en all-round coach. Onafhankelijk en exclusief, werk ik volgens mijn eigen werkwijze.
Vanuit mijn praktijk werk ik samen met verschillende partners en ben als groepstherapeut verbonden aan het Huis voor Schematherapie.

Naast en verweven met de therapeutische en docerende werkzaamheden ben ik als theatermaker en speler actief met een voorkeur voor mythisch en symbolisch theater. En bewandel ik een sjamanistisch pad van energetische geneeskunde.

Een brede integratie van alles wat ik heb geleerd zorgt dat ik snel tot de kern kan komen. Om inzicht en veerkracht te vergroten en om een andere invalshoek te bieden voor de mensen met wie ik werk.

Zo creëer ik ruimte, aandacht en bewustzijn om je in contact te laten komen met je eigen kern en zelfhelend vermogen. Om de weg te vinden op jouw pad naar betekenisvolle verandering.


U kunt contact opnemen via onderstaande gegevens of de contactpagina.

Contact