Ontdek je Binnenwereld


 

 

Er is vaak van alles gaande in onze binnenwereld waar we ons niet bewust van zijn. Maak een begeleide reis naar je binnenwereld met behulp van Sacred space, visualisatie, imaginatie, meditatie, drumming & muziek en plantmedicijn. De reis wordt opgevolgd met een integratietraject.

 

 


reis met Cacao

Maak een begeleide ceremoniële reis naar je binnenwereld met behulp van Heilige Cacao, Sacred space, visualisatie, imaginatie, meditatie, drumming & muziek. De reis wordt opgevolgd met een integratiesessie.

 

Met behulp van werkvormen uit therapie, drama, lichaamswerk, sjamanisme, lichaamswerk maken we samen een duik in je binnenwereld. Op symbolische wijze wordt jij je bewust van wat er in je onbewuste speelt en naar de oppervlakte wil komen. Je zult als vanzelf zien wat omhoog wil komen en gezien wil worden vanuit je binnenwereld. 

 

Afhankelijk van wat er omhoog komt kunnen er oefeningen worden ingezet om naar buiten te halen wat er binnenin je speelt. Bijvoorbeeld door middel van symbolische oefeningen, opstellingen en zoeken we samen naar een passend ritueel om zaken los te laten of mee te nemen. 

 

De reis wordt opgevolgd door een integratiesessie. 

 

Duur reis: 2 uur

Integratie: 1,5 uur