Holistisch Consult


Alles is energie, wij zijn energie en tot energie zullen we terugkeren. Vaak speelt er veel in ons leven dat we vanuit ons verstand kunnen begrijpen of niet. In beide gevallen laat het sporen na. Denk aan eigen kwetsbaarheden, onvervulde behoeften, heftige gebeurtenissen, rouw en gemis, hoge eisen van jezelf of anderen. Het laat allemaal een energetische indruk na. 

Volgens oosterse kennis hebben we meerdere lichamen, het fysieke, het emotionele, het cognitieve, het energetische en het universele lichaam. Deze sessie werkt op het energetische niveau, intuïtief en afgestemd op wat nodig is in dit moment.

 

We zetten jouw energetisch lichaam in het middelpunt en worden samen toeschouwer en uitvoerder van en met datgene wat zich aandient in het moment. Met ervaring, kennis, en verschillende werkvormen als hulpmiddel begeleid en ondersteun in je in deze sessie in een ceremoniële setting.  In de veilige ruimte en de gewijde energetische ruimte komen we samen tot de kern. Spraak en taal is ondergeschikt aan voelen, ervaren, stromen en doorstromen. Middelen om mee te werken zijn visualisaties, magnetiseren, Acces Bars, kaartlegging, vuurceremonie, stemgebruik en fysieke uitingsvormen. Ondersteund met mijn kennis en achtergrond als dramatherapeut en schematherapeut en met invloeden van het sjamanisme.

 

Het doel is bewust te ervaren wat je voelt, uiten wat geuit wil worden en zorgen dat je energie opgeschoond wordt zodat je in balans raakt en (weer) stevig kun staan in wie en wat je bent. Zie het als een energetische catharsis. 

 

Deze sessie kan het begin zijn van een therapeutisch traject, een reeks sessies/ceremonies en kan ook goed op zichzelf staan. 

 

Individueel en op afspraak.

Counseling, voor wie?

Ben je niet in balans of harmonie met jezelf?
Heb je moeite met het beheersen of uiten van je emoties?
Ben je onzeker en brengen sociale situaties veel spanning met zich mee?
Heb je het gevoel dat je te veel of te weinig controle hebt in je leven?
Heb je een negatief zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen?
Heb je last van onverwerkte heftige gebeurtenissen uit het verleden?
Heb je stress gerelateerde klachten?
Ervaar je moeilijkheden i.v.m. hoogbegaafdheid en/of hoogsensitiviteit?
Heb je spirituele vraagstukken?
Wil jij weer in balans en harmonie komen met jezelf, traumatische ervaringen verwerken, beter omgaan met eigen kwetsbaarheden en leren omgaan met energetische of spirituele moeilijkheden?

 

Dan is deze counseling iets voor jou.

Neem contact op voor een vrijblijvende telefonische kennismaking:Wat Holistische counseling voor jou kan betekenen:

-> Bewust ervaren en doorleven van je voelt.

  • -> Leren uiten wat geuit wil worden.
  • -> Weer in balans en harmonie komen met jezelf.
  • -> Een energetische opschoning.
  • -> Leren omgaan met spiritualiteit en/of hoogsensitiviteit.
  • -> Zelfontplooiing.

Spreekt dit je aan?
Maak dan nu een afspraak of neem contact op voor meer informatie.Aram Merlijn